Arkiv: <span>Lokaler</span>

Lager och kontorslokaler i Åbro Mölndal

Under 2022 kommer ca 1400 kvm av lokalytan i befintlig byggnad på Kryptongatan 9 tomställas och en ombyggnad kommer ta vid i syfte att dela upp denna yta i fler och mindre lokaler än idag. Lokalerna kommer mestadels att innehålla både en lagerdel på plan 1 samt kontorsyta på plan 2 men även rena kontorsytor på plan 2 kommer finnas. Tillträde är preliminärt planerat till september 2022.


Inriktningen är att tillskapa lokaler som är mellan ca 220 kvm upp till ca 700 kvm passande en bred repertoar av verksamheter som behöver både lager och kontorsyta eller enbart kontorsyta. Samtliga lagerytor kommer ha tillgänglighet genom en egen körbar port och takhöjden i lagret är ca 3 m. Hela fastigheten är inhägnad och samtliga grindar hålls låsta efter arbetstid. Det finns mycket gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till lokalerna.


Är ni intresserade av mer aktuell information om de blivande lokalerna är ni varmt välkomna att höra av er direkt till Valvbron Fastigheter eller Nya Kvadrat Kommersiellt. Se lokalerna på Nya Kvadrat Kommersiellt – Kryptongatan 9, Mölndal.